A munkafolyamat lépési

  1. Az ajánlatkéréshez hozzávetöleges  méretekre van szükség, milyen magas, széles és mély szekrényben gondolkodik.
  2. Ezt követően átbeszéljük az igényeket és azt, hogy a megrendelő mit szeretne. Hova lesz a szekrény, miből hány darab legyen benne, sok fiók vagy inkább akasztós, stb stb…
  3. Ezek után elkészítjük a bútor méretarányos terveit. Itt még mindig lehet bármin változtatni, finomítani.
  4. A rajzok elkészítése után az anyagok kiválasztása jön. A bútor színének megválasztása, az ajtó vasalat típusa és színe, az ajtóbetétek eldöntése (tükör, színes üveg, bútorlap, stb.…).
  5. A rajz és az anyagok kiválasztása után elkezdjük kikalkulálni a költségeket.
  6. Megrendeléskor felvesszük az adatokat, megírjuk a szerződést mellékelve a szekrény tervet.
  7. A szerződés aláírása után felmérési időpontot egyeztetünk.
  8. Felmérés végeztével elkezdődik az anyagrendelési és gyártási folyamat. Előfordulhat az is, hogy felmérésnél nem várt dolgok merülnek fel, ilyenkor szükséges még egy találkozás, hogy mindent lepontosítsunk. Igény szerint a bútor 3D-s látványtervét is el tudjuk készíteni, amelyen - nagyon kis eltérésekkel - már a kész bútor látható.
  9. Amint a bútor legyártásával elkészültünk, értesítjük a megrendelőt és megbeszélünk egy szerelési időpontot, amikor is kimegyünk beszerelni a megrendelt tételeket.

Szerelés végeztével összepakolunk és eltakarítunk magunk után, átadjuk a garancialevelet, majd elköszönünk és végeztünk is:)

Csillag Zoltán, ügyvezető
Tolóajtó specialista

A Mega Tolóajtó Kft. csapata

Kérjen ajánlatot!
Munkanapokon 3 órán belül visszahívjuk!
Ajánlatot kérek!
Powered by: websos.biz
Év végi kedvezményünk10%Ezen felül az otthonfelújítási támogatás igénybevételével akár további 50% visszatérítés is elérhető!

Kedves meglévő és leendő Ügyfeleink!
Sajnos – bár nem csak – az egyedileg készített bútorokra is igaz, hogy gyakori a beszerzési árak gyors ütemű és olykor jelentős mértékű változása, emelkedése.
Aki mostanában építkezik vagy felújít, ezzel sajnos már tökéletesen tisztában van.
Ezzel együtt a világpiaci mozgások sem lettek egyszerűbbek: globális szintű konténerhiányról, nyersanyag beszerzési nehézségekről, hosszú kivitelezési határidőkről szólnak manapság a hírek.
Ennek enyhítésére - már a jövő évi szezonra gondolva – megterveztük, hogyan is tudnánk ebben a nehéz helyzetben is egy kis kedvezménnyel szolgálni Ügyfeleinknek!
Minden idei szerződéssel, de jövő évi teljesítéssel újonnan megrendelt konyhát, gardróbszekrényt vagy tolóajtót még idei áron számolva, ráadásul 10% kedvezménnyel adunk!
Ezen felül az otthonfelújítási támogatás igénybevételével akár további 50% visszatérítés is elérhető!
Kezdje a tavaszt újdonsült, egyedi bútorai társaságában!