logo removebg preview
Edit Content

Bemutató terem - Pesti régió

Bemutató terem - Budai régió

Mega-Tolóajtó Kft. Alkotó műhely

Vannak helyek ahova az ember először azt gondolja nem is lehet beépített szekrényt készíteni!

Vannak helyek ahova az ember először azt gondolja nem is lehet beépített szekrényt készíteni, de a személyes beszélgetések során kiderül hogy mégis van megoldás, kompromisszumok nélkül. Érdemes megnézni a képet, van benne minden ami kellhet. Rengeteg akasztó és hatalmas polcok, kisebb polcrészek a cipőknek, nagyobb polcok a ruháknak, és sok fiók fehérneműnek és egyéb apróságoknak. A ilyen és ehhez hasonló nem sík szekrényeknél kihívást az okozza hogy a falat tökéletesen kövesse a szekrény vonala. Ugyan a képen nem látszik de még a fiókok is ferdén vannak elkészítve a megrendelő kedvéjért.


A két oldalsó „barna” polcrész jól kiemeli a belső „világosabb” részt.(és az ajtóban lévő bézs üveget is) A szín kiválasztásakor sem volt gond, hiszen 90 féle mintából lehetett szemezgetni.
Az ajtóban is jó ötletnek bizonyult, hogy osztóléc nélkül rakjunk bele üveget, így az osztások beleolvadnak az ajtó vonalába és így még kellemesebb és lágyabb hatást kelt.

quote Asset 9

Arra törekszünk, hogy ne csak a végtermék legyen minőségi, hanem maga a munkafolyamat is, maximális kényelmet biztosítva a megrendelőnek.

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzések

Rólunk

A legmagasabb szintű szakmai kvalitást képviselő csapatunk lelkesen és szenvedélyesen segít álmaid otthonának megvalósításában. 

Kapcsolatfelvétel