logo removebg preview
Edit Content

Bemutató terem - Pesti régió

Bemutató terem - Budai régió

Mega-Tolóajtó Kft. Alkotó műhely

Tolóajtók

A tolóajtók nemcsak jól mutatnak, hanem a funkcionalitásuk is megkérdőjelezhetetlen.

20220912 151442 e1676386966512

Igényeire szabva

Esztétikusság és funkcionalitás

Kis alapterületű, minimális térfelhasználási lehetőségekkel rendelkező otthonokban konkrétan aranyat érnek, de pusztán esztétikusságuk is elegendő vonzerőt biztosít ahhoz, hogy a teres lakrészekben is főszerephez jussanak. A fal előtt, sínen futó verziók a legismertebbek, a legtöbben ezekkel találkoznak a leggyakrabban. Viszont a falba épített verziók is figyelemre, megfontolásra méltóak, mert általuk még inkább kiélvezhetőek a kitáguló tér nyújtotta pozitívumok.

Egyedi tervezés

Hosszú távra
megoldást jelentenek

A tolóajtók időtállósága épp úgy megkérdőjelezhetetlen, mint ami a maximális minőséget, tartósságot, és ellenállóságot illeti. Ezek a szerkezetek hosszú távú, akár komoly megterheléssel együtt járó használatra születtek. A tervezésük egyedi, ezáltal minden esetben lakásra vagy házra szabhatóak azok a paraméterek, amik végül az elégedettséget borítékolják. Maga a megtervezés rövid időt vesz igénybe, ezáltal az elképzelések gyorsan ölthetnek látható formát.

20220309 103606
20220428 155750

kiváló minőség

Bármilyen életformához tökéletes választás

A tolóajtók lelkét a tokszerkezetek, sínek alkotják, amiknek a prémium jellemvonásai egyúttal a hosszú élettartam borítékolói. A könnyed gördülékenységnek, kezelhetőségnek köszönhetően kisgyermekes családokban épp úgy pazar választás a hagyományos nyílászárókkal szemben, mint gyakorlatilag bármilyen életforma esetén. Az ajtónyílási sugár lefedte tér felszabadulásával a helytakarékosság megvalósulhat, miközben különböző lakberendezési fortélyok is előtérbe kerülhetnek, például a csupasz falfelületekben megbújó rejtett előnyök kihasználására.

Acélkeretes tolóajtók

Profilok

Alukeretes tolóajtók

Profilok

Ajánlatkérés

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hidden
Max. file size: 10 MB.
Hidden
Max. file size: 10 MB.
Max. file size: 10 MB.
Max. file size: 10 MB.
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.