logo removebg preview
Edit Content

Bemutató terem - Pesti régió

Bemutató terem - Budai régió

Mega-Tolóajtó Kft. Alkotó műhely

Konyhabútorok

A lakás vagy ház központi helyiségének ékkövei.

20221216 163158

Funkcionalitás maximalizálása

Esztétikus formavilág

A tervezésük során az esztétikus formavilág megteremtése ugyanannyira lényeges, mint a funkcionalitás maximalizálása. Viszont az, hogy kinek mit jelent a konyhai praktikum bútortestbe öltve, már abszolút egyénfüggő. Van, aki a pultot, mint szigetet képzeli el, ami körül helyezkednek el a tárolásra alkalmas szekrényrészek. Megint más beépíthető elektronikai eszközöknek keres otthont, azaz cél a hűtőszekrény, a tűzhely, vagy éppen a mosogatógép elhelyezése. Akad, aki ellenben különálló elektromos gépparkkal rendelkezik, ennek megfelelően a bútorban kizárólag a gasztronómiai alkotásokhoz szükséges kellékek, kiegészítők kapnak helyet.

Egyedi tervezéssel

Igényfelmérés
és megvalósítás

Alapvetően mindegy, hogy a konyhabútorok melyik típusa a befutó, a fő, hogy ezek az egyedi kritériumok felszínre bukkanjanak. Hiszen a hosszú távú elégedettség, a maradéktalan eredményesség kizárólag ilyen módon borítékolható. A tervezés első lépése tehát az igényfelmérés. Aztán következhet a megvalósítás, aminek a végeredménye az innovatív 3D grafikának és természetesen a szakértő grafikus kollégának hála fotóminőségben megtekinthető. Ezen a ponton a felmerülő további kérések könnyedén megvalósíthatóak.

20230111 150638
20220111 195816

Helytakarékos kivitelben is

Egyedi elképzelésekre optimalizált berendezés

A konyhabútorok helytakarékos kivitelben is elérhetőek. Teljesen természetes, hogy átlagban egy panelben vagy társasházi lakásban nincsen akkora rendelkezésre álló hely, mint mondjuk egy családi házban. Viszont a konyha így is, úgy is a középpont, azaz az egyedi elképzelésekre optimalizált berendezése nem szenvedhet csorbát. Ezért annyira lényegesek az egyedileg kirajzolódó sajátosságok, és azok ismerete.

Ajánlatkérés

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hidden
Max. file size: 10 MB.
Hidden
Max. file size: 10 MB.
Max. file size: 10 MB.
Max. file size: 10 MB.
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.