Beépített gardróbszekrények

A helytakarékosság vitathatatlan nyertesei, mindeközben a funkcionalitásukat sem érheti semmiféle kritika.

20220407 152757 1

SZÁMOS KIALAKÍTÁS

Helytakarékosság
és funkcionalitás

Többféle kialakításban is készülhetnek: az úgynevezett hagyományos, valamint a tolóajtós verziók egyaránt kedveltek. Kétségtelen tény, hogy utóbbival további tér nyerhető, ami különösen kisebb alapterületű lakásokban vagy házakban kihasználásra váró előny. Ha további tér, illetve falfelület szabadul fel, az egyet jelent a lakberendezési praktikák térhódításával, hiszen sokkal egyszerűbb a területek hasznosítása.

SOKOLDALÚSÁG JELLEMZI

Egyedi igények megvalósításával

De természetesen a beépített gardróbszekrények nem csupán helytakarékosságuk miatt annyira kedveltek. Tagadhatatlan, hogy esztétikus, mégis visszafogott részét képezhetik a szoba egészének. Ami a belső kialakításukat illeti, a megvalósítási variánsok sokoldalúsága borítékolja a sikert. Érdemes még a terveztetés előtt felmérni azokat az egyedi igényeket, amiknek a megléte sokat adhat hozzá a nap, mint nap tapasztalható praktikumhoz. Az akasztós, polcos, valamint tükrös részegységek általában egyetlen szekrényből sem hiányozhatnak, ellenben egymáshoz viszonyított arányuk már roppantul eltérő az egyedileg megállapított kritériumok fényében.

20220309 155618
20220309 155650

PRÉMIUM ALAPANYAGOKBÓL

Hosszú távon megoldást jelentenek

A beépített gardróbszekrények terveztetése, beépíttetése időtálló elhatározás. Eleve ruhásszekrényt amúgy sem pár évre vásárolnak a legtöbben. Viszont a prémiumminőségű alapanyagok felhasználásával, precíz munkával, szakértő gárda hozzájárulásával alkotott bútorok tartósága, ellenállósága, és strammsága pont ugyanannyira megkérdőjelezhetetlen, mint szépsége, vonzó kisugárzása.

Ajánlatkérés

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hidden
Max. file size: 10 MB.
Hidden
Max. file size: 10 MB.
Max. file size: 10 MB.
Max. file size: 10 MB.
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.