logo removebg preview
Edit Content

Bemutató terem - Pesti régió

Bemutató terem - Budai régió

Mega-Tolóajtó Kft. Alkotó műhely

Beépített konyhabútor készítés

20220926 181435

ÁLMODÁSSAL KEZDŐDIK MINDEN

Tervezés megkezdése

A beépített konyhabútor készítés profi gárdával, minőségi alapanyagokkal, illetve precíz, évtizedes gyakorlaton alapuló gyártással nem okozhat nehézséget. Ha nagyjából megvannak a körvonalak, akkor következhet a terveztetés. Ez a fázis, akkor működőképes, hatékony és gyors, ha sok releváns információ áll rendelkezésre. Vagyis a tervezéshez elengedhetetlen az egyénileg felmerülő igények ismerete, átadása, valamint természetesen a helyi adottságok figyelembevétele.

INNOVATÍV GRAFIKAI ELJÁRÁS

3D látványterv megtekintése

A beépített konyhabútor készítés sikere gyakorlatilag a rendelkezésre álló releváns adatmennyiség meglétén múlik. Ha ez stimmel, akkor az innovatív grafikai eljárásnak hála a jövőbeni bútor 3D fotó minőségben megtekinthető. Ez az élmény egyrészt magával ragadó, másrészt nagyban hozzájárulhat a további finomítások sikeréhez.

20220926 181339
20221214 144524

AZ UTOLSÓ LÉPÉSEK

Gyártás és beépítés

A beépített konyhabútor készítés végső fázisa a gyártás. Ezek után következik a beépítés, aminek a pontos kivitelezése legalább annyira fontos, mint maga a bútor milyensége. Hiszen végül így állhat össze a kép. Az egyedileg terveztetett és készített bútor egyik legjellegzetesebb tulajdonsága, hogy egyedi, utánozhatatlan és páratlan. Ezen kívül a tartósságát, ellenállóságát, strammságát sem érheti kritika, lévén kizárólag prémiumminőségű anyagokat tartalmaz. Az időtállóság pedig hatalmas előny. Mindennek tetejében a megálmodott stílusvilág páratlansága hosszú időn keresztül biztosítja a nem mindennapi kisugárzást, az egyediség örömöt adó, elégedettséget hozó jelenlétét. Ezért sem vitás, hogy az egyedi elképzeléseket megvalósító terveztetés, kivitelezés választása a legjobb döntés.

Ajánlatkérés

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hidden
Max. file size: 10 MB.
Hidden
Max. file size: 10 MB.
Max. file size: 10 MB.
Max. file size: 10 MB.
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.