logo removebg preview
Edit Content

Bemutató terem - Pesti régió

Bemutató terem - Budai régió

Mega-Tolóajtó Kft. Alkotó műhely

Tolóajtós gardróbszekrények

Helytakarékosságuk épp úgy vitathatatlan, mint maximális funkcionalitásuk.

20221103 141856

Kedveltségük nem kérdéses

Egyszerű kezelhetőség

Kicsik és nagyok számára egyszerűen kezelhetőek, ráadásul maradéktalanul biztonságosak. Mivel az ajtók nem hagyományosak, ezért a nyitási sugaruk által lefedett tér kihasználható. Ez pedig nem csupán kisebb alapterületű lakásokban és házakban óriási előny, lévén a lakberendezési fortélyok bárhol, bármikor jó szolgálatot tehetnek.

SZÁMOS LEHETŐSÉG

Elégedettség kulcsa a testre szabottság

Ami a tolóajtós gardróbszekrények belső kialakítását illeti: többnyire a tükrök elmaradhatatlanok, akárcsak a polcos, valamint akasztós részek. Az viszont már egyénileg eltérő, hogy ezek aránya miként alakul. Akad, akinek a tolóajtó egészét tükör fedi, megint másnak akasztók alig találhatók a szekrényében, mert a polcoké a főszerep. Ebből a két példából is egyértelműen kiderül, hogy a lehetőségek tárháza jóformán a végtelenbe nyílik. Nem csoda tehát, hogy a maradéktalan elégedettség kulcsa a testre szabottság.

20220408 143648
20220407 152811

EGYEDI IGÉNYEK FIGYELEMBE VÉTELÉVEL

Adott életformához tökéletesen passzoljon

A tolóajtós gardróbszekrények terveztetésével előtérbe kerülhetnek azok a paraméterek, amik egyedileg prioritást élveznek. Olyan arányban alakítható ki ilyen módon a belső szerkezet felépítése, ami a lehető leginkább megfelelő, az adott életformához passzol. Miközben természetesen a külső kivitelezés részletei is a helyükre kerülhetnek. A 3D grafikai képnek köszönhetően a tervek gyorsan testet ölthetnek, így a finomítás egyszerűsége, könnyedsége megkérdőjelezhetetlen. A minőségi alkatrészek és a minőségi gyártás kettőse hosszú távon megbízható végeredményt garantálnak.

Ajánlatkérés

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hidden
Max. file size: 10 MB.
Hidden
Max. file size: 10 MB.
Max. file size: 10 MB.
Max. file size: 10 MB.
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.