logo removebg preview
Edit Content

Bemutató terem - Pesti régió

Bemutató terem - Budai régió

Mega-Tolóajtó Kft. Alkotó műhely

Bemutatkozás

Kezdetek

Családi értékek mentén

Visszanézve a kezdetekre, büszkén mondhatjuk el cégünkről, hogy közel húsz éve mindössze háromfős családi vállalkozásként indult el, ez idő alatt jelentős fejlődésen és bővülésén vagyunk túl, évről évre egyre több ügyfelet szolgálunk ki magas színvonalon. Kezdetben csupán egyetlen kis műhelyben készültek a bútoraink, bemutatóterem nélkül. Azonban a hírnevünk és az ügyfelekhez való kimagasló hozzá állásunk szépen meghozta az eredményeket.

FEJLESZTÉSEK

Megállíthatatlan fejlődés…

Nagyon hálásak vagyunk ügyfeleinknek az elért sikereinkért: annyira népszerűek lettek az általunk készített bútorok, hogy az idei 2023 évben el tudtunk jutni oda a hosszú út alatt, hogy mára modern gépparkkal (CNC és táblafelosztó gépekkel) felszerelt több mint 1500 m2 műhelyben folytatjuk utunk immáron harminc főt is meghaladó csapattal. Minden szükséges fejlesztést megtettünk és a jövőben is meg fogunk tenni azért, hogy a megrendelőink egy magas minőséget tudjanak kapni elérhető áron és határidőre. Kollégáink magason képzett és sokat tapasztalt szakemberek, igaz ez a tervezőinkre és a szerelőinkre, valamint a műhelyben dolgozókra.

0 +

Elégedett ügyfél

0 %

Elégedettségi garancia

0 +

Ház, amelyben dolgoztunk

0 %

Rendelkezésre állás

Kovacs Krisztian Budai regiovezeto
Csollak Klaudia ertekesito pest
Nyarasdi Barbara vezeto ertekesito pest
Zsolyomi Laszlo ertekesito pest

FOLYAMATOS BŐVÜLÉS

Tapasztalt és képzett kollégák

Folyamatosan odafigyeltünk kollégáink továbbképzésére, szakmai tudásának bővítésére, illetve vevőink igényeire, így a tervezési és értékesítési területen is szakmailag képzett és az új trendeket és technológiákat is ismerő tapasztalt kollégák várják az érdeklődőket. Ezen tudások birtokában rutinos és gördülékeny tervezésre számíthatnak nálunk.

A tervezőcsapat fegyvertárába tartozik a 3D látványtervezés, ennek köszönhető, hogy minden megrendelést meg lehet tekinteni fényképminőségben még az elkészülése előtt. Ez az eljárás hatalmas segítséget jelent abban, hogy minden bútor tökéletesen személyre legyen szabva, illetve olyan legyen, amilyet a megrendelővel közösen elképzeltünk.

A minőségi gépparkunk és a profi szakmai stábunk tökéletes kombináció ahhoz, hogy végül minden igényt kielégítő munka születhessen.

Napjainkban a Self Store Plaza területén található bemutatótermünk készséggel szolgálja ki a budai emberek igényeit, míg a pesti ügyfeleink ott terveztethetik meg bútoraikat, ahol a gyártás is folyik, hiszen a IV. kerületben, a Madridi utca 2. szám alatt található üzletünk az alkotóműhelyünkkel egy helyen található. Nagy utat tettünk meg 2006 óta: jelenlegi két bemutatótermünkkel, gépesített műhelyünkkel, kisteherautóinkkal és 36 munkatárunkkal nívós helyet vívtunk ki magunknak az egyedi tervezésű bútorok piacán. Nem állunk meg itt: további tervekkel, célokkal, ötletekkel várjuk ügyfeleinket, hogy megvalósíthassuk álmaikat az idei évben is!

IMG 0007

Mottónk

Minőség mindenek felett

Minőség

Elégedettség

Garancia

Alaposság

Ami ebben segít bennünket: egy sikerorientált csapat, amelyet magas szintű szakmai tudás, valamint a munkatársakkal és az üzleti partnerekkel szembeni lojalitás jellemez.

Ertekesitok Vezetok
Teljes ceg

Vélemények

Ügyfeleink visszajelzései

4000+ elégedett ügyfél

timthumb 8
Csizmás Krisztina

Köszönjük a fantasztikus, precíz és csodás munkát! Olyan, amilyet megálmodtunk, külön dicséret a szerelőknek, profi munkát végeztek, gyorsak, és tisztán dolgoztak. Ajánlani fogom mindenkinek!

timthumb 26
Gerzsenyi-Raczko Tímea

Tökéletes, pontos, precíz munkát végeztek. Mindenben nagyon segítőkészek, alaposak, jó szakemberek. Csak ajánlani tudom! Biztos, hogy rendelünk még szekrényt ettől a cégtől. ????????

timthumb 22
Szilvia S. Fozo

2018. december 1. · A legszuperebb, és legkorrektebb csapat! Nem vagyunk egyszerű vásárlók, de a Megának sikerült 5⭐️! A jövőben is csak tőlük és csak velük csináltatunk! Köszönjük a profi csapatmunkát!❤️

timthumb 24
Teréz Bódi

Köszönöm a szép és pontos munkát!!!

timthumb 21 1
Horváth Márta Anna

Teljes mértékben meg voltam elégedve a munkájukkal. Az ügyintéző (Bogár Ádám) rendkívül rugalmas, kedves, segítőkész. Ezúton is köszönöm neki! Csak ajánlani tudom őket!

timthumb 25
Dalma Szűcs

A legjobb csapat! Ajánlom mindenkinek, segítőkészség, kivitelezés csillagos ötös!

Elérhetőségeink

Lépj velünk kapcsolatba!

Kérdés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeinken, vagy küldj közvetlen üzenetet.

Címünk

1045 Budapest,
Madridi utca 2.