logo removebg preview
Edit Content

Bemutató terem - Pesti régió

Bemutató terem - Budai régió

Mega-Tolóajtó Kft. Alkotó műhely

Gardróbszekrények

Ha belül a rend megteremtése nem okozhat nehézséget, akkor a félsiker már garantált.

20221024 162814

Legfőbb erény az átláthatóság

Egyedi elképzelések figyelembe vételével

A ruhák elpakolása nap, mint nap jelentkező feladat, akárcsak az öltözködés. Ez evidencia, viszont a mindennapi kényelem egyik záloga, ha sem a rakodás, sem a ruházkodás nem jelent kihívást, és nem követel túlságosan sok időt, energiát. Éppen ezért a gardrób kialakítása külön figyelmet érdemel, amelynek során az egyedi elképzelések élveznek elsőbbséget.

Rengeteg típus

Különböző igényekre

A gardróbszekrények ezerfélék lehetnek, leginkább akkor, ha az egyedileg terveztetés garantálja az elképzelések megvalósulását. Az elégedettség, különösen hosszú távon kizárólag ilyen módon borítékolható.

A tükör vagy tükrök megléte, az akasztós, valamint polcos részek váltakozó arányú jelenléte egyformán hozzátartoznak a belső szerkezet kiépítéséhez. Akárcsak a toló- vagy hagyományos ajtó, aminek a milyensége már nagyban hozzájárul a külsőleg látható kisugárzáshoz. Ha ezek a paraméterek azt adják, ami egyéni szinten tökéletes, akkor az eredményesség épp úgy nem lehet kérdéses, mint a használat közbeni öröm.

20220309 155752
20221018 194036

TERVEZÉS

Finomhangolás egyszerűsége

A gardróbszekrények tervezésének átbeszélése nem követel sok időt. Gyorsan a helyükre kerülhetnek azok a mérvadó részletek, amiknek a kialakítása elsőbbséget élvez. A 3D grafikai háttérnek és a grafikusok profizmusának köszönhetően a tervek végül azelőtt megtekinthetőek fotóminőségben, még mielőtt a bútorok házhoz érkeznének. Így a finomhangolás egyszerűsége olyan könnyen megteremthető, mint az esztétikus, mégis funkcionális végeredmény.

Ajánlatkérés

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hidden
Max. file size: 10 MB.
Hidden
Max. file size: 10 MB.
Max. file size: 10 MB.
Max. file size: 10 MB.
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.