Gyakran Ismételt Kérdések

Az üvegfelületek tisztán tartására használjunk üveg tisztítót bármilyen márkájú lehet! A hagyományos népi módszer is tökéletesen alkalmazható egy kis ecetes víz utána papír törlővel töröljük szárazra!

Soha ne használjunk, univerzális tisztítószereket foltot hagynak az üvegfelületen!

Maga a bútoranyag tisztántartására, hagyományos tisztítószereket használjunk, ami megtalálható háztartásunkban. Utolsó fázisként áttörölhetjük bútorápolóval.

Ne használjunk különböző hígítókat a felületek tisztítására! Ez főleg festett és vákuumfóliás felületekre vonatkozik!

 

Tolóajtók tisztítása

 

Tolóajtó görgőink gondozásmentesek!

Zárt csapágyazású görgőkről van szó, amit gyárilag elláttak a megfelelő mennyiségű és minőségű kenőanyaggal.

Soha ne kenjük meg a görgőket hátulról semmiféle kenőanyaggal (Delma Rama és hasonló termékek), hiszen ez tapadási felületet biztosít a porszemcséknek és különböző szöszöknek.

Ami fontos és a helyszíni szerelés végeztével mindig kihangsúlyozunk, az alsó sínt egy két havonta egyszer porszívózzuk ki! Nem kell szigorúan számon tartani időnkét, amikor porszívózunk, tegyük meg.

Tólóajtók görgőinek gondozása

Tolóajtók görgőinek tisztítása

 

Kérjen ajánlatot!
Munkanapokon 3 órán belül visszahívjuk!
Ajánlatot kérek!
Powered by: websos.biz
Év végi kedvezményünk10%Ezen felül az otthonfelújítási támogatás igénybevételével akár további 50% visszatérítés is elérhető!

Kedves meglévő és leendő Ügyfeleink!
Sajnos – bár nem csak – az egyedileg készített bútorokra is igaz, hogy gyakori a beszerzési árak gyors ütemű és olykor jelentős mértékű változása, emelkedése.
Aki mostanában építkezik vagy felújít, ezzel sajnos már tökéletesen tisztában van.
Ezzel együtt a világpiaci mozgások sem lettek egyszerűbbek: globális szintű konténerhiányról, nyersanyag beszerzési nehézségekről, hosszú kivitelezési határidőkről szólnak manapság a hírek.
Ennek enyhítésére - már a jövő évi szezonra gondolva – megterveztük, hogyan is tudnánk ebben a nehéz helyzetben is egy kis kedvezménnyel szolgálni Ügyfeleinknek!
Minden idei szerződéssel, de jövő évi teljesítéssel újonnan megrendelt konyhát, gardróbszekrényt vagy tolóajtót még idei áron számolva, ráadásul 10% kedvezménnyel adunk!
Ezen felül az otthonfelújítási támogatás igénybevételével akár további 50% visszatérítés is elérhető!
Kezdje a tavaszt újdonsült, egyedi bútorai társaságában!