Gyakran Ismételt Kérdések

Új bútor vásárlásán töröd a fejed, de nem tudod, hol kezdd a folyamatot? A hüvelykujjszabály az, hogy alaposan át kell tekinteni az összes elérhető lehetőséget. Nézd meg több számodra szimpatikus helyen, de annak az esélye, hogy megtaláld ugyanazt, amire szükséged van, közelít a nullához. Szóval mit kell tenned ilyen esetben? A legjobb, ha az egyedi bútorokra szavazol, mivel ez alapvetően dizájnt és trendet visz a funkcionalitásba bármilyen térben. Ez az egyik oka annak, hogy az egyedi gyártású bútorok olyan nagy jelentőséget kapnak a belsőépítészetben. A saját egyedi bútorok tervezése kielégítő, kifizetődő élmény, és ne feledd, hogy mindig kompromisszumok nélküli megoldás, és neked erre van szükséged!

Az általunk gyártott tolóajtóknál csillapított behúzási technológiát alkalmazunk, melynek segítségével a tolóajtók halkan nyílnak, illetve csukódnak, valamint ezzel a bútor élethosszát is jelentősen megnöveljük!

A régi klasszikus tolóajtó megoldásoknál Pl. 3 nagy bútorlapot alkalmaztak magának az ajtónak, melyek nyomasztó hatásúak voltak az előszobába, vagy a nappaliba belépve.

EZZEL SZEMBEN MI

A színezett üvegbetétekkel vizuálisan növeljük a teret, optikai tértágítást hajtunk végre és ezáltal egy gyönyörű dizájn elem lesz a tolóajtó, mely szerver része az adott helységnek.  

A tükrös ajtóink például biztonsági fóliával vanank ellátva.

Ezért egyrészt könynen tisztíthatóak, másrészt biztonságosak, mert Pl. ha egy kisgyermek valamilyen oknál fogva kalapácsal esne neki, az üveg nem omolna ki a tolóajtóból, hanem azt a biztonsági fólia hátulról megtartaná. 

Az üvegfelületek tisztán tartására használjunk üveg tisztítót bármilyen márkájú lehet! A hagyományos népi módszer is tökéletesen alkalmazható egy kis ecetes víz utána papír törlővel töröljük szárazra!

Soha ne használjunk, univerzális tisztítószereket foltot hagynak az üvegfelületen!

Maga a bútoranyag tisztántartására, hagyományos tisztítószereket használjunk, ami megtalálható háztartásunkban. Utolsó fázisként áttörölhetjük bútorápolóval.

Ne használjunk különböző hígítókat a felületek tisztítására! Ez főleg festett és vákuumfóliás felületekre vonatkozik!

Tolóajtó görgőink gondozásmentesek!

Zárt csapágyazású görgőkről van szó, amit gyárilag elláttak a megfelelő mennyiségű és minőségű kenőanyaggal.

Soha ne kenjük meg a görgőket hátulról semmiféle kenőanyaggal (Delma Rama és hasonló termékek), hiszen ez tapadási felületet biztosít a porszemcséknek és különböző szöszöknek.

Ami fontos és a helyszíni szerelés végeztével mindig kihangsúlyozunk, az alsó sínt egy-két havonta egyszer porszívózzuk ki! Nem kell szigorúan számon tartani, de időnként, amikor egyébként is porszívózunk, tegyük meg.