Bútorgyártó választása

Viszont törekszünk arra, hogy Ön az igényeinek és pénztárcájának megfelelő beépített bútort kapjon a lehető legjobb áron!

A gyakorlat azt mutatja, hogy a látogatók többsége árlistát szeretne látni, amit fel is töltöttünk az oldalunkra. De nem győzöm hangsúlyozni, hogy mi egyedi bútorokat készítünk, nincs két egyforma! A tolóajtó áraink csak tájékoztató jellegűek. Mérettől, kerettípustól, betétanyagoktól, különböző osztási lehetőségektől és még sok összetevőtől függ.

Ezért kérünk mindenkit az ajánlatkérésre!

Lehetnek kérdéseink, észrevételeink ezért kérünk telefonszámot. Mindenkinek részletes árat küldünk a leírt és a megbeszélt paraméterek alapján.

Megismétlem, mindig lesznek olcsóbbak jobbak szebbek okosabbak!

De az elmúlt évek minket igazolnak.  

Sajnos, a dolog nem ilyen egyszerű, érdemes az árak mögé is benézni.

Ön boldog, hogy vásárolt egy nagyáruházban, vagy bútorboltban egy olcsó sorozatgyártásban készült gardróbot, a kereskedőnek sikerült eladni, így látszólag minden rendben van.

De meddig?

Önnek haza kell szállítani. Össze kell szereltetni a szekrényt, és csak utána derül ki, hogy nem elég magas, mély, széles vagy kevés a polc, esetleg nincs benne fiók és egyéb kiegészítő, amire szüksége lett volna.

A versenytársainktól kapott-e részletes rajzot, leírást, például a polckiosztásokról, a tolóajtó szerkezeti összetételéről és egyéb kiegészítőkről.

Valamint milyen felhasznált anyagokból készül az esetleges bútora?

Mikor készül el bútor? Tartalmazza-e a helyszíni szerelést és kiszállítást? Az esetlegesen kiajánlott ár tartalmazza-e az ÁFÁT?

 Mi nagyon szívesen vállaljuk a versenyt azokkal a versenytársainkkal, akik minőségi anyagokkal, hasonló műhely és bemutatótermi körülmények között dolgoznak, mint mi, és legfontosabb számukra is az ügyfeleik elégedettsége.

Műhelyünkben ezért vásároltunk minőségi szerszámokat kollégáinknak.

Bemutatótermeinkben kipróbálhatják az általunk készített tolóajtókat és bútorokat.

Előre egyeztetett időpontban Megtekinthetik Újpesten a gyártásunkat.

 

Tehát néhány fontos kérdés:

Milyen alapanyagok kerülnek a bútorainkba?

Milyen a bútorlap élek zárása? Él fólia, 0,4-es vagy 2mm-es ABS?

Milyen fiókgörgőket használunk? Hagyományos görgőket, esetleg golyóst vagy Blum fiókokat?

A tolóajtók szerkezeti része? Alsó vagy felső függesztésű ezek hogyan és milyen módon kapcsolódnak a tolóajtóhoz? A lényege hogyan épül fel a tolóajtó!

Mik ezek az anyagok, kik a gyártóik és hogyan tudhat meg többet róluk?

Hogyan érjük el az általunk választott szakembert probléma illetve némi meghibásodás esetén?

A legfontosabb az egészben a Garancia, ha esetleges meghibásodás történik.

 

Köszönöm, hogy megtisztelt figyelmével.

Üdvözlettel:            

 

                                Csillag Zoltán

                                 Ügyvezető

                          MEGA-TOLÓAJTÓ Kft.

Kérjen ajánlatot!
Munkanapokon 3 órán belül visszahívjuk!
Ajánlatot kérek!
Powered by: websos.biz
Év végi kedvezményünk10%Ezen felül az otthonfelújítási támogatás igénybevételével akár további 50% visszatérítés is elérhető!

Kedves meglévő és leendő Ügyfeleink!
Sajnos – bár nem csak – az egyedileg készített bútorokra is igaz, hogy gyakori a beszerzési árak gyors ütemű és olykor jelentős mértékű változása, emelkedése.
Aki mostanában építkezik vagy felújít, ezzel sajnos már tökéletesen tisztában van.
Ezzel együtt a világpiaci mozgások sem lettek egyszerűbbek: globális szintű konténerhiányról, nyersanyag beszerzési nehézségekről, hosszú kivitelezési határidőkről szólnak manapság a hírek.
Ennek enyhítésére - már a jövő évi szezonra gondolva – megterveztük, hogyan is tudnánk ebben a nehéz helyzetben is egy kis kedvezménnyel szolgálni Ügyfeleinknek!
Minden idei szerződéssel, de jövő évi teljesítéssel újonnan megrendelt konyhát, gardróbszekrényt vagy tolóajtót még idei áron számolva, ráadásul 10% kedvezménnyel adunk!
Ezen felül az otthonfelújítási támogatás igénybevételével akár további 50% visszatérítés is elérhető!
Kezdje a tavaszt újdonsült, egyedi bútorai társaságában!